Pengamal Tips & Petua

PETUA PENJAGAAN ZAKAR


1. Buang air besar jangan serentak dengan buang air kecil. Semasa nak buang air besar, air kecil perlu ditahan dan nafas ditarik, dan begitulah sebaliknya. Elakkan buang kedua-duanya serentak.

2. Semasa mula makan, amalkan nasi sebesar ibu jari dikepalkan dan kemudian ditelan.

3. Ketika minum elakkan menghembus nafas tetapi tahan nafas tersebut. Ini menolong dari senang lelah semasa berjimak.

4. Kepak ayam jangan dimakan kerana ia akan melemahkan zakar.

5. Jangan suka makan makanan yang bersifat sejuk, telah disejuk mahupun disejukkan. Ia boleh mengakibatkan gejala terpancut awal dan air mani cair.

1 comments:

Kami dapat menangani masalah di bawah:-
1. Keletihan masa seks
2. Kelemahan tenaga
3. Kelambatan mental
4. Tekanan kerja dan keluarga
5. Kemandulan
6. Daya tahan

Kami merupakan syarikat dari USA yang cebung dalam bidang kesihatan selama 30 tahun.

Penemuan produk USA yang berasaskan herba-herba akar tradisi, ginseng ,ekstrak buah delima dan cordyceps yang jamin meningkat keinginan seks, peningkatan tenaga, percepatan mental, kekurangan tekanan kerja dan sebagainya. Hasil teknologi terbaru kami dapat menyusun aturkan semula sel yang lemah menjadi lebih kuat.

Kandungan produk yang mengandungi ekstrak biji anggur merah, ekstrak oren merah dan ekstrak biji broccoli dapat menyokong mekanisme pembersihan sel melalui penyelenggaraan persekitaran yang bersih, menghentikan kerosakan struktur sel yang disebabkan toksin, menetapkan semula gen-gen baru ke tahap muda, baru dan segar.
Keajaiban di sebalik produk adalah idea bahan-bahan tertentu dalam nisbah tertentu bekerja di bahagian-bahagian tertentu badan untuk membawa ungkapan genetik muda. Pemprosesan dan nisbah yang unik dalam memberikan kesan yang unik pada pengguna kami. Ia merupakan penemuan yang sangat hebat dan kerana itulah ia menjadi bahan dalam rencana Discovery Channel.

Untuk sebarang keterangan lanjut, sila hubungi kami di WhatsApp 012 345 4977 atau emel agropluz@gmail.com.
Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Win
Nu Star International
No. 1, Level 1, Lobby 3, Block C,
Damansara Intan, 47400 Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.

 
Related Posts with Thumbnails